Despre Noi

Cristina Moise

Sustin oamenii sa isi echilibreze viata si sa isi redescopere bucuria
in tot ceea ce fac!

Eu sunt Cristina Moise – Trainer si Personal Coach NLP acreditat de Amercian Board of NLP, Nevada.

Certificare Coach si Terapie
Prin Time Line Therapy™ si Hipnoza, American Board of Hypnoses and Time Line Therapy™

EMBA Asebuss Bucuresti
Kennesaw State University

De peste 15 ani lucrez de asemenea cu oameni in roluri de coach si trainer asistandu-i in procesul de schimbare cu instrumente moderne care au un impact benefic si de durata atat in viata personala cat si in cariera.

De asemenea, am 20+ ani experienta de consultanta in business si in proiecte de transformare organizationala ajutand echipe sa alinieze valori si comportamente pentru imbunatatire rezultatelor.

Refresh Your Mind

Refresh your mind

O companie care ofera clientilor programe transformationale folosind tehnici inovative in dezvoltarea umana precum NLP, Time Line Therapy, Hipnoza si Coaching.

Lucram alaturi si pentru clientii nostri avand in focus rezultatele, succesul in tot ceea ce fac, folosind cu integritate si creativitate o gama larga de tehnici si metode astfel incat sa fie o experinta cu adevarat transformationala si mai ales “fun”.

Misiunea noastra este sa sustinem oamenii sa devina Excelenti in tot ceea ce fac, fie ca este vorba de cariera/business, relatii, sanatatate, dezvoltare personala si chiar spiritualitate.

Ii ajutam sa regaseasca echilbrul intre toate aceste arii ale vietii pentru a regasi astfel bucuria de a trai ghidati de resursele si potentialul pe care le au.